Bestuur

Jonge Socialisten Amsterdam

Voorzitter

  • Hajar KaramanHajar Karaman

Mijn naam is Hajar Karaman. Ik ben 22 jaar en doe de opleiding Juridische dienstverlening op het ROC van Amsterdam. Ik reis graag de wereld rond en in mijn vrije tijd lees en schrijf ik graag. Als voorzitter van JSA ben ik van mening dat onze stad erg verdeeld is in verschillende groepen, die niet altijd hetzelfde worden behandeld. Daarom wil ik graag verschillende groepen bij elkaar brengen. De minderen in de samenleving een stem geven, zorgen voor verjonging binnen de politiek en vechten voor een samenleving waar iedereen rechtvaardig word behandeld. Woningnood in Amsterdam blijft voor jongeren een groot probleem. Dat is ook een van de dingen waarvoor ik mij wil inzetten dit jaar.

Penningmeester

  • Anne AncutaAnne Ancuta

Ik ben Anne Ancuta en aankomend jaar zal ik jullie Penningmeester zijn. Daarnaast ben ik een derdejaars chemie student aan de hogeschool Leiden. Zelf ben ik een geboren en getogen Amsterdammer, het is mij daarom een groot genoegen om in het bestuur te zitten van de afdeling die is verbonden aan de mooiste stad van het land. Ik zal mij aankomend jaar inzetten voor de Jonge Socialisten door het beheren, controleren van de financiën, en natuurlijk te zorgen voor wat gratis bier.

Secretaris

  • Noor KeuningNoor Keuning

Beste kameraden, misschien kennen jullie mij nog van vorig jaar, toen ik jullie bestuurslid sociale activiteiten was. Mijn naam is Noor en ik studeer Engelse Literatuur en heb ook een leraren opleiding hierbij afgerond. Dit jaar ben ik terug als jullie secretaris. Ik vind het belangrijk om te onthouden wie we het afgelopen jaar tijdens de crisis zo erg nodig hadden en om te zien dat dit vaak niet de mensen zijn met de beste positie in onze maatschappij. Laten we daarom samen opkomen voor de rechten van verpleegkundigen, docenten, vakkenvullers, bezorgers en nog zo veel meer, zodat we een eerlijkere maatschappij krijgen. Dat is waar ik voor sta en waarom ik bij de jonge socialisten zit. Tot de volgende activiteit!

Sociale activiteiten

  • Jeroen StruvingJeroen Struving

Mijn naam is Jeroen Struving. Ik kom uit het West-Friese Wervershoof maar woon nu al een tijdje in Amsterdam voor mijn studie biologie. Verder ben ik dol op muziek en allerlei vormen van kunst en cultuur.
Als bestuurslid sociale activiteiten probeer ik de gezelligheid en sfeer erin te houden. Ik hou ook van een goede inhoudelijke discussie, maar inhoud en een sociale inclusieve sfeer gaan natuurlijk hand in hand. Ik ga graag een keertje met iedereen in gesprek op de borrel, online of fysiek. Mocht je vragen of suggesties voor activiteiten hebben kan je altijd een mailtje sturen (j.struving@gmail.com).

Politieke activiteiten

  • Louk BotsLouk Bots

Hallo, ik ben Louk Bots. Ik ben zestien jaar oud en daarmee het jongste bestuurslid. Ik hoop in mijn functie als bestuurslid politieke activiteiten de mogelijkheid te geven initiatieven vanuit de vereniging ten uitvoer te brengen. Is er een onderwerp dat jou als lid van de Jonge Socialisten Amsterdam aanspreekt en waarvan je vermoedt dat anderen zich hier ook voor zullen interesseren? Schroom dan niet hierover met mij contact op te nemen, dan bespreken we samen de haalbaarheid en uitvoering van het plan en zal ik het voorleggen aan de rest van het bestuur. Ikzelf zal proberen in dit bestuursjaar extra aandacht te besteden aan de kunsten, een onderwerp dat mij zeer aan het hart gaat. Verder zal ik er alles aan doen een progressieve en inclusieve koers binnen onze afdeling te faciliteren. Er moet altijd ruimte zijn voor discussie over zowel de fundamenten als details van de idealen die wij uitdragen maar dit moet gepaard gaan met de solidariteit waar de sociaaldemocratie om bekend staat. Ik hoop dat jullie mij zullen steunen in het bereiken van deze doelen.

Promotie

  • Rudolf RoedemaRudolf Roedema

Ik ben Rudolf Roedema, 25 jaar en studeer sociologie. Zo’n 5 jaar geleden ben ik in Groningen lid geworden van onze vereniging omdat ik me wil inzetten voor een duurzame, solidaire en inclusieve samenleving. Sinds ik in Amsterdam woon heb ik dat bij Solve Student Consultancy gedaan, maar miste iets. De gezelligheid van de JS! Aan mij als bestuurslid promotie nu de taak om de beste, mooiste, en leukste kanten van de Jonge Socialisten te laten zien! Met veel plezier en enthousiasme zal ik de vereniging promoten. Heb jij nou een goed idee voor een podcast? Wil je graag artikelen op onze blog schrijven? Samen staan we altijd sterker, dus let me know! Je kunt een mail sturen naar: Rudolf.Roedema@gmail.com

Campagne

  • Willem Mesman SchultzWillem Mesman Schultz

Ik ben Willem Mesman Schultz, student bestuurskunde en sinds kort bestuurslid campagne en politiek. Ik ben twintig jaar oud en sinds ongeveer een jaar woonachtig in Amsterdam! Een belangrijk thema voor mij wordt dit jaar uiteraard de verkiezingen. Ik denk dat wij als jongeren organisatie een belangrijke taak te vervullen hebben als het gaat om het bereiken van jongen mensen. Hoe wij dit gaan doen, en hoe wij die jonge mensen vervolgens kunnen gaan overtuigen om PvdA te stemmen gaan we met elkaar uitvogelen! Ik heb veel mooie ideeën, mocht jij nou ook een goed idee hebben dat betrekking heeft tot politiek & campagne kan je mij altijd mailen op: willem.campagne.jsa@gmail.com.

Jonge Socialisten in de PvdA