Bestuur

Jonge Socialisten Amsterdam

Voorzitter

  • Noor KeuningNoor KeuningBeste kameraden, Al twee jaar heb ik me voor jullie mogen inzetten in het bestuur, nu ga ik me voor jullie inzetten als voorzitter. Ik studeer momenteel aan de UvA om mijn eerstegraads docentenbevoegdheid te behalen zodat ik hierna in het onderwijs aan de slag kan. Ik vind het belangrijk om te onthouden wie we de afgelopen twee jaar tijdens de crisis zo erg nodig hebben gehad en om te zien dat dit vaak niet de mensen zijn met de beste positie in onze maatschappij. Laten we daarom samen opkomen voor de rechten van verpleegkundigen, docenten, vakkenvullers, bezorgers en nog zo veel meer, zodat we een eerlijkere maatschappij krijgen. Dit jaar moeten we hard aan het werk om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen Nederland weer socialer te krijgen. Tot snel!

Secretaris

  • Robin WolferinkRobin Wolferink

Penningmeester

  • Simon van den BroekSimon van den BroekBeste leden van de JS Amsterdam, Mijn naam is Simon van den Broek en het komende jaar ben ik als jullie penningmeester verantwoordelijk voor het beheren van de centjes. Momenteel ben ik 20 jaar oud, geboren en getogen in de Haarlemmermeer en in het dagelijkse leven student aan de Universiteit van Amsterdam waar ik de masters publiekrecht en belastingrecht doe. Ik kijk erg uit naar het komende jaar waarin ik jullie allemaal hoop te ontmoeten bij de protesten, debatten of borrels.

Politieke Activiteiten & Campagne

  • Kim DenieKim DenieIk ben Kim, 23 jaar en woon in de gemeente Haarlemmermeer. Op dit moment ben ik student op de opleiding Bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik fractiemedewerker bij mijn lokale PvdA afdeling. Heb jij leuke ideeën voor aankomend jaar of wil je graag meehelpen met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022? Neem dan contact op via de website of onze social media kanalen.

Sociale activiteiten

  • Erva CalkinErva CalkinIk ben Erva Calkin wonend in Amsterdam, ik hou veel van geschiedenis, lezen, schaken, met vrienden chillen en praten over politiek en maatschapplijke kwesties, mijn studie docentopleiding maatschappijleer past daar heel goed bij.

Algemeen Bestuurslid

  • Jules DeclerieuxJules DeclerieuxBeste Jonge Socialisten, Als algemeen bestuurslid ga ik dit jaar ons bestuur helpen op allerlei projecten de laatste loodjes te leggen, en vanuit mijn werk perspectief leveren rond het hoger onderwijs en de belangen van de student. Naast deze functie bestuur ik fulltime in de studentenpolitiek. Dat is misschien mijn werk, maar bij de JSA gaan we ons natuurlijk niet alléén voor de jongeren inzetten - en al helemaal niet alleen voor zij met het privilege om een ho-studie te doen. Wij staan voor een socialer Amsterdam en een socialer Noord-Holland. Strijd jij met ons mee?

Algemeen Bestuurslid

  • Noëlle LangereisNoëlle LangereisLieve mede JS’ers, Mijn naam is Noëlle, 21 jaar en aankomend jaar ben ik Algemeen Bestuurslid voor de afdeling Amsterdam. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon dus je kan altijd bij mij terecht als er iets is of als je gewoon even gezellig wil kletsen. Naast mijn activiteiten bij de JS ben ik 3e jaars student European Studies aan de UvA. Ik kijk er erg naar uit om jullie te leren kennen en om samen te strijden voor een socialere en eerlijkere samenleving!
Jonge Socialisten in de PvdA