Over ons

Welkom bij de Jonge Socialisten Noord-Holland! Wij organiseren per maand ongeveer twee activiteiten. Op de laatste vrijdag van de maand hebben wij onze vaste borrel. Vanaf 19:30 ben je dan bij ons welkom maar houd ook vooral de Facebook-pagina voor updates in de gaten. Heel Noord-Holland, Almere en Lelystad vallen onder onze afdeling, dus we kijken zeker ook verder dan de ring.

Buiten de borrels organiseren wij natuurlijk ook onze politieke activiteiten, zoals trainingen, acties, debatten of uiteraard campagne voeren in campagnejaren. Verder doen we ieder jaar aan het Koken voor daklozen.

Kortom, de JS Noord-Holland heeft voor iedereen iets te bieden! Bij ons staat gezelligheid en een goede sfeer in combinatie met politieke inhoud voorop. Buiten dat zijn we er natuurlijk ook voor elkaar en willen we de verwachtingen en wensen van onze leden graag horen. Heb je dus een idee voor een activiteit of wil je zelfs helpen met organiseren? Stuur ons een berichtje!

Word je al enthousiast als je dit alles leest? Check dan gauw onze agenda en kom eens langs bij een activiteit! We vinden het leuk als je komt, aanmelden is vrijwel nooit nodig. Als dat allemaal bevalt, kun je altijd nog lid worden (als je dat niet al bent)!

Je kunt ons bereiken via jsamsterdam@js.nl. Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen, dan kun je dat aangeven via onderstaand formulier. Je kunt ons ook vinden op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Voel je vooral vrij om ons een berichtje te sturen als je een vraag hebt en hopelijk tot snel!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • Wil je naast de nieuwsbrief van de JS Amsterdam ook de landelijke nieuwsbrief van de Jonge Socialisten ontvangen? Deze verschijnt één keer per maand.
GedragscodeVoor al onze whatsapp-groepen hebben wij een gedragcode:Klik hier om onze Gedragscode te downloaden!
Jonge Socialisten in de PvdA