Over ons

Welkom bij de Jonge Socialisten Amsterdam!
Ongeveer eens in de twee weken, op woensdag, organiseren wij een activiteit, meestal in het Gespuis in de Spuistraat. Dat kan een leuke training zijn, bijvoorbeeld in debatteren, onderhandelen of campagne voeren. Een andere keer kun je in klein gezelschap in gesprek met bekende politici of andere prominenten, zoals Lodewijk Asscher, Ahmed Marcouch en Gerdi Verbeet. Weer een andere keer is het een thema-avond met experts over bijvoorbeeld dakloosheid of prostitutie. Behalve deze activiteiten hebben we soms andere acties, zoals het kookproject voor daklozen waar we aan meedoen. Kortom, de JS Amsterdam heeft iedereen iets te bieden!
Bij ons staat gezelligheid en een goede sfeer gecombineerd met een flinke portie inhoud voorop. We houden niet zo van regeltjes maar laten iedereen lekker z’n ding doen. Als je dus een leuk idee hebt voor een activiteit of iets anders, laat het ons weten en we helpen je graag! Als je bij de JS Amsterdam komt word je al snel deel van een hechte groep. We vieren samen Sinterklaas en hebben een heerlijk kerstdiner. Het jaarlijkse hoogtepunt van de JS Amsterdam is het weekendje Texel. Tijdens dat weekend bereiden we moties voor voor het voorjaarscongres van de JS, maar hebben we het vooral ontzettend leuk met z’n allen. Overdag lekker zwemmen, voetballen, wandelen of gewoon lekker niksen, ’s avonds op stap en gezelligheid tot in de kleine uurtjes.
Word je al enthousiast als je dit alles leest? Check dan gauw onze agenda en kom eens langs bij een activiteit! We vinden het leuk als je komt, aanmelden is niet nodig. Als dat allemaal bevalt kun je altijd nog lid worden (als je dat niet al bent)!
Je kunt ons bereiken via bestuur@jsamsterdam.nl. Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen, dan  kun je dat aangeven via onderstaand formulier. Je kunt ons ook vinden op Facebook en Twitter!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • Wil je naast de nieuwsbrief van de JS Amsterdam ook de landelijke nieuwsbrief van de Jonge Socialisten ontvangen? Deze verschijnt één keer per maand.
Jonge Socialisten in de PvdA